Blog's Menu

Piedāvā onkologa-ķīmijterapeita konsultāciju

2019. gada 23. decembris
“Saules veselības centrā” no 2020. gada janvāra pieņemšanu uzsāk onkologs-ķīmijterapeits dr. Signe Plāte. Sadarbībā ar SIA “Medicīnas sabiedrība Gaiļezers” onkoloģijas pacienti varēs saņemt arī ķīmijterapijas kursu dienas stacionārā. Pakalpojumi tiek piedāvāti, lai pacientiem nodrošinātu iespēju pēc savas iniciatīvas saņemt onkologa viedokli-konsultāciju, īpaši, ja uz valsts apmaksātu konsultāciju jāgaida ilgstoši. Onkologs-ķīmijterapeits izstrādās ārstēšanas un novērošanas taktiku pirms un pēc ķīmijterapijas, sniegs atbildes uz pacienta interesējošiem un neskaidriem jautājumiem par viņa veselības stāvokli, kā arī pacients saņems profesionālu uzraudzību pēc vēža izārstēšanas.

SIA “Medicīnas sabiedrība Gaiļezers” valdes loceklis Krišjānis Ritovs akcentē: “Esam vērtējuši situāciju un, ņemot vērā pieaugošo onkoloģijas pacientu skaitu, pieļaujam, ka pacientiem dažkārt varētu būt nepieciešama papildu iespēja bez steigas uzdot visus sev interesējošos jautājumus un saņemt skaidrojumu par savu veselības stāvokli un tālāko ārstēšanu. Šī iemesla dēļ piedāvāsim šādu pakalpojumu, un esam gandarīti, ka varam “Saules veselības centrā” piedāvāt augsti kvalificēta eksperta konsultācijas, kā arī ķīmijterapiju SIA “Medicīnas sabiedrība Gaiļezers”. Ceram, ka pakalpojumu iespēju paplašināšana onkoloģijas pacientiem Latvijā sniegs papildu iespējas un tas palīdzēs sasniegt labākus ārstēšanas rezultātus kopumā.”

Onkologa-ķīmijterapeita konsultācija un ķīmijterapija būs maksas pakalpojumi. Konsultāciju vizītē katram pacientam plānots paredzēt vienu stundu laika. Dodoties vizītē pie onkologa – ķīmijterapeites dr. Signes Plātes, līdzi jāņem visi ar konkrēto slimību saistītie izraksti un slēdzieni. Tie ārstam palīdzēs iegūt maksimāli daudz informācijas un izvēlēties piemērotāko ārstēšanu. Turklāt šī informācija palīdzēs taupīt laiku un līdzekļus, jo var gadīties, ka daži izmeklējumi jau ir veikti un atkārtoti vairs nebūs jāveic.

Pieteikties uz konsultāciju pie onkoloģes-ķīmijterapeites dr. Signes Plātes iespējams, zvanot pa tālruni +371 67 186 950 vai e-pieraksta sistēmā www.piearsta.lv.

“Saules veselības centrs” atrodas Rīgā, Brīvības ielā 68, ieeja no Ģertrūdes ielas puses, 2. stāvā
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension