Fermentēta bioloģiskā sarkano biešu sula. Izteikta biešu garša, bez zemes piegaršas. Ar ko ir īpašas Biotta sulas? Tā vietā, lai izmantotu mākslīgos konservantus, Biotta izmanto dabīgu konservācijas procesu - fermentāciju. Fermentācija ne tikai nodrošina produktus ar ilgāku derīguma termiņu, bet arī palielina to vērtību uzturā. Fermentēti produkti ir pārtikas produkti un dzērieni, kam ir kontrolēta mikroorganismu augšana un fermentācijas procesā rodas probiotikas – mikroorganismi, kas uzlabo veselību un gremošanas sistēmas darbību. Papildus konservantu priekšrocībām pienskābes fermentācija palielina vai saglabā vitamīnu un enzīmu līmeni raudzētajā pārtikā un uzlabo tās sagremojamību. Turklāt Biotta izmanto saudzīgo pasterizācijas metodi - sulu ātri uzsilda zemākā temperatūrā un pēc tam nekavējoties atdzesē, tādējādi saglabājot vairāk uzturvielu, vienlaikus nogalinot kaitīgos patogēnus. Biotta sulas pasterizē vidēji 92 °C temperatūrā, bet daudzas citas sulas sterilizē vairāk nekā 121 °C temperatūrā (jo ilgāks pasterizācijas process un augstāka temperatūra, jo vairāk vitamīnu iet bojā).
Pēc pudeles atvēršanas uzglabāt ledusskapī, izlietot 5-7 dienu laikā.
Ar pienskābi fermentētas sarkanās bietes* (100%) *Ekoloģiskas izejvielas Bioloģiskais sertifikāts: bio.inspecta AG, CH-BIO-006
Fermentēta bioloģiskā sarkano biešu sula. Izteikta biešu garša, bez zemes piegaršas. Ar ko ir īpašas Biotta sulas? Tā vietā, lai izmantotu mākslīgos konservantus, Biotta izmanto dabīgu konservācijas procesu - fermentāciju. Fermentācija ne tikai nodrošina produktus ar ilgāku derīguma termiņu, bet arī palielina to vērtību uzturā. Fermentēti produkti ir pārtikas produkti un dzērieni, kam ir kontrolēta mikroorganismu augšana un fermentācijas procesā rodas probiotikas – mikroorganismi, kas uzlabo veselību un gremošanas sistēmas darbību. Papildus konservantu priekšrocībām pienskābes fermentācija palielina vai saglabā vitamīnu un enzīmu līmeni raudzētajā pārtikā un uzlabo tās sagremojamību. Turklāt Biotta izmanto saudzīgo pasterizācijas metodi - sulu ātri uzsilda zemākā temperatūrā un pēc tam nekavējoties atdzesē, tādējādi saglabājot vairāk uzturvielu, vienlaikus nogalinot kaitīgos patogēnus. Biotta sulas pasterizē vidēji 92 °C temperatūrā, bet daudzas citas sulas sterilizē vairāk nekā 121 °C temperatūrā (jo ilgāks pasterizācijas process un augstāka temperatūra, jo vairāk vitamīnu iet bojā).
Pēc pudeles atvēršanas uzglabāt ledusskapī, izlietot 5-7 dienu laikā.
Ar pienskābi fermentētas sarkanās bietes* (100%) *Ekoloģiskas izejvielas Bioloģiskais sertifikāts: bio.inspecta AG, CH-BIO-006
Fermentēta bioloģiskā sarkano biešu sula. Izteikta biešu garša, bez zemes piegaršas. Ar ko ir īpašas Biotta sulas? Tā vietā, lai izmantotu mākslīgos konservantus, Biotta izmanto dabīgu konservācijas procesu - fermentāciju. Fermentācija ne tikai nodrošina produktus ar ilgāku derīguma termiņu, bet arī palielina to vērtību uzturā. Fermentēti produkti ir pārtikas produkti un dzērieni, kam ir kontrolēta mikroorganismu augšana un fermentācijas procesā rodas probiotikas – mikroorganismi, kas uzlabo veselību un gremošanas sistēmas darbību. Papildus konservantu priekšrocībām pienskābes fermentācija palielina vai saglabā vitamīnu un enzīmu līmeni raudzētajā pārtikā un uzlabo tās sagremojamību. Turklāt Biotta izmanto saudzīgo pasterizācijas metodi - sulu ātri uzsilda zemākā temperatūrā un pēc tam nekavējoties atdzesē, tādējādi saglabājot vairāk uzturvielu, vienlaikus nogalinot kaitīgos patogēnus. Biotta sulas pasterizē vidēji 92 °C temperatūrā, bet daudzas citas sulas sterilizē vairāk nekā 121 °C temperatūrā (jo ilgāks pasterizācijas process un augstāka temperatūra, jo vairāk vitamīnu iet bojā).
Saņem personalizētus piedāvājumus un uzzini pirmais par mūsu īpašajiem piedāvājumiem, akcijām un jaunumiem!
Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Noklikšķinot uz “Piekrītu”, jūs piekrītat VISU sīkdatņu izmantošanai. Tomēr jūs varat apmeklēt sīkfailu iestatījumus, lai sniegtu kontrolētu piekrišanu.