BIOTTA

BIOTTA Skābu Kāpostu Sula, 500 ml

Pieejams

Fermentēta bioloģiskā kāpostu sula, ko iegūst no raudzētiem baltajiem kāpostiem, ir lielisks C vitamīna un kālija avots. Var lietot vēdera darbības uzlabošanai.

Fermentēta bioloģiskā kāpostu sula, ko iegūst no raudzētiem baltajiem kāpostiem, ir lielisks C vitamīna un kālija avots.
Ar ko ir īpašas Biotta sulas?
Tā vietā, lai izmantotu mākslīgos konservantus, Biotta izmanto dabīgu konservācijas procesu - fermentāciju. Fermentācija ne tikai nodrošina produktus ar ilgāku derīguma termiņu, bet arī palielina to vērtību uzturā. Fermentēti produkti ir pārtikas produkti un dzērieni, kam ir kontrolēta mikroorganismu augšana un fermentācijas procesā rodas probiotikas – mikroorganismi, kas uzlabo veselību un gremošanas sistēmas darbību.
Papildus konservantu priekšrocībām pienskābes fermentācija palielina vai saglabā vitamīnu un enzīmu līmeni raudzētajā pārtikā un uzlabo tās sagremojamību.
Turklāt Biotta izmanto saudzīgo pasterizācijas metodi - sulu ātri uzsilda zemākā temperatūrā un pēc tam nekavējoties atdzesē, tādējādi saglabājot vairāk uzturvielu, vienlaikus nogalinot kaitīgos patogēnus. Biotta sulas pasterizē vidēji 92 °C temperatūrā, bet daudzas citas sulas sterilizē vairāk nekā 121 °C temperatūrā (jo ilgāks pasterizācijas process un augstāka temperatūra, jo vairāk vitamīnu iet bojā).

Pēc pudeles atvēršanas uzglabāt ledusskapī, izlietot 5-7 dienu laikā.

Ar pienskābi fermentēti baltie kāposti* (Vācija) ar 0,7% jūras sāli.*Ekoloģiskas izejvielas
Bioloģiskais sertifikāts: bio.inspecta AG, CH-BIO-006

4,04 €
Shop
Saņemšana Saules aptiekā (1-3 darba dienas)
Parcel
Kurjers un paku skapji (2-4 darba dienas)
APMAKSĀ AR:
Swedbank Citadele Luminor SEB Visa Mastercard
PIEGĀDĀSIM:
Express pasts Venipak