GORELAX Day kapsulas, N20
SILVANOLS GORELAX Unikāls dabīgs līdzeklis emocionālam balansam, relaksācijai, kā arī smadzeņu darbības uzlabošanai, kura sastāvā ir 5-hidroksitriptofāns no grifonijas ekstrakta, žeņšeņa un safrāna ekstrakti, kā arī vitamīns B6 un cinks.
Dabīgs līdzeklis emocionālam balansam, relaksācijai, kā arī smadzeņu darbības uzlabošanai, kura sastāvā ir 5-hidroksitriptofāns no grifonijas ekstrakta, žeņšeņa un safrāna ekstrakti, kā arī vitamīns B6 un cinks. Lactium® ir patentēts piena proteīna hidrolizāts.
Grifonija veicina normālu smadzeņu darbību. Safrāns palīdz uzturēt emocionālo līdzsvaru un labsajūtu. Žeņšeņš palīdz saglabāt fiziskās un garīgās spējas vājuma, spēku izsīkuma un noguruma brīžos. Cinks veicina normālas kognitīvās funkcijas. B6 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, samazina nogurumu un nespēku un veicina normālu nervu sistēmas darbību.
Pieaugušajiem lietot iekšķīgi pa 1 kapsulai reizi dienā. Pie palielinātas emocionālas slodzes, pirms uzstāšanās un svarīgiem pasākumiem, kas prasa augstu koncentrēšanās spēju – pa 2 kapsulām reizi dienā. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu.
Labākam miegam pirms gulētiešanas ieteicams GoRelax NIGHT kapsulas.
Saturs ieteicamajā diennakts devā |
1 kapsula |
2 kapsulas |
Piena proteīna hidrolizāts (Lactium®) |
150 mg |
300 mg |
5-Hidroksitriptofāns (no grifonijas ekstrakta) |
25 mg |
50 mg |
Žeņšeņa ekstrakts |
19 mg |
38 mg |
Safrāna ekstrakts |
15 mg |
30 mg |
Cinks |
5,4 mg (54 % no NRV*) |
10,8 mg (108 % no NRV*) |
Vitamīns B6 |
1,49 mg (103 % no NRV*) |
2,98 mg (206 % no NRV*) |
*NRV – uzturvielu atsauces vērtība
Sastāvdaļas. Piena proteīna hidrolizāts (Lactium®), cukurbiešu šķiedrvielas, kapsulas apvalks želatīns, 5-hidroksitriptofāns (no grifonijas (Griffonia simplicifolia) sēklu ekstrakta), žeņšeņa (Panax ginseng) sakņu ekstrakts, cinka bisglicināts, safrāna krokusa (Crocus sativus) drīksnu ekstrakts, pretsalipes viela taukskābju magnija sāļi, piridoksīna hidrohlorīds (B6 vitamīns). Nesatur cukuru. Satur samazinātu laktozes daudzumu (ne vairāk kā 0,5 g/100 g).