Blog's Menu

Aicinām aptieku apmeklētājus būt ļoti atbildīgiem

2020. gada 17. marts
Neraugoties uz Latvijā noteikto ārkārtējo situāciju, „Saules aptieka” turpina darbu ierastajā režīmā. Ņemot vērā to, ka cilvēki pastiprināti iegādājas pirmās nepieciešamības preces, tostarp recepšu un citas zāles vai medicīnas preces, šajās dienās aptiekas klientu plūsma var veidoties intensīvāka, nekā ikdienas režīmā, tāpēc „Saules aptieka” farmaceiti aicina savus klientus būt ļoti atbildīgiem gan pret sevi, gan citiem, tostarp aptieku personālu un ievērot Latvijā noteiktos ierobežojumus.

1.Ja esat atgriezušies no ārzemēm un izjūtat slimības simptomus, piemēram, paaugstinātu temperatūru, kakla sāpes un/vai klepu, ievērojiet mājas karantīnu, sazinieties pa telefonu ar ģimenes ārstu vai zvanot uz 8303. Nekādā gadījumā nedodieties uz aptieku pēc zālēm!

2.Ja Jums ir noteikta mājas karantīna, bet nepieciešamas zāles, lūdziet, lai Jūsu vietā tās sagādā radinieki vai draugi. Ja nepieciešami recepšu medikamenti, e-veselības vidē iespējams norādīt, ka recepšu medikamentus izņems cita persona (kura to var darīt, ierodoties aptiekā ar e-receptes numuru un personu apliecinošu dokumentu).

3.Nākot uz aptieku un iegādājoties zāles, lūdzu, ievērojiet valdības noteikto distanci (2 metri starp cilvēkiem), kā arī visus higiēnas ieteikumus. Nāciet uz aptieku tikai tad, ja radusies neatliekama vajadzība, pēc iespējas ievērojot valdības ieteikumu – palikt mājās. Ja pastāv iespēja seniorus aicinām medikamentu iegādi uzticēt ģimenes locekļiem vai tuviniekiem, tādējādi pēc iespējas mazinot sociālos kontaktus. Ja nepieciešami recepšu medikamenti, e-veselības vidē iespējams norādīt, ka recepšu medikamentus izņems cita persona (kura to var darīt, ierodoties aptiekā ar e-receptes numuru un personu apliecinošu dokumentu).

4.Neiepērciet zāles vairumā, jo tām ir derīguma termiņš, pēc kura tās vairs nekādā gadījumā nedrīkst lietot. Jautājiet padomu farmaceitam, kas būtu piemērotākās zāles Jūsu veselības problēmai.

5.Lūgums izvērtēt iespēju par pirkumu norēķināties ar karti, pēc iespējas samazinot norēķinus ar skaidru naudu.
„Saules aptieka” farmaceitiem ir pietiekama informācija par vīrusa izplatību un profilaktiskajiem pasākumiem, lai varētu kvalitatīvi veikt farmaceitisko aprūpi. Taču, ja klientu plūsma ir intensīva, ne vienmēr būs iespēja plašākai sarunai ar katru klientu. Jau iepriekš par to atvainojamies un ceram uz situācijas izpratni.

Lai mūsu klientiem nodrošinātu visu nepieciešamo, „Saules aptieka” intensīvi strādā, lai sagādātu nepieciešamos zāļu, medicīnas preču, dezinfekcijas un higiēnas aizsardzības līdzekļu krājumus un sniegtu ierasto klientu servisu nepieciešamajā apjomā un termiņā.

Sargāsim sevi un citus, jo īpaši neaizsargātākos sabiedrības locekļus!
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension