Blog's Menu

Dermatīta un psoriāzes gadījumos palīdzēs Dexeryl krēms

2019. gada 18. septembris
Rudens un ziemas laikapstākļi cilvēkiem, kuri sirgst ar dermatītu un psoriāzi nes līdzi šo slimību paasinājumus. To iemesls ir aukstāka gaisa temperatūra, vējš un apkure mājokļos. Šādos apstākļos nepieciešams veltīt pastiprinātas rūpes ādas kopšanai ar atbilstošiem ādas kopšanas līdzekļiem.

“Saules aptieka” iesaka Dexeryl krēmu, kas piemērots gan maziem bērniem, gan pieaugušajiem, kopjot ādu, kurai problēmas izraisa dažādas psoriāzes formas vai dermatīti.

Dexeryl krēmu lieto kā ādas aizsargājošu krēmu ādas sausuma (kserozes) simptomu un pazīmju ārstēšanai, īpaši dažāda veida ādas slimību ārstēšanai (tādu kā atopiskais dermatīts, ihtioze utt.).

Baltā mīkstā parafīna un šķidrā parafīna pārklājošā ietekme, kas: fiziski kavē ūdens iztvaikošanu, tādējādi novēršot dehidratāciju (ūdens zudumu), kā arī veido barjeras efektu pret ārējiem bojājumiem. Turklāt glicerīna mitrinošā iedarbība palīdz saglabāt mitruma līdzsvaru ādā. Pateicoties šai formulai, Dexeryl krēms samazina un palīdz novērst iekaisumu.
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension