“Saules aptiekā” pieejamas zāles cīņai ar gripu un citām elpceļu slimībām

Posted in: Veselība
“Saules aptiekā” pieejamas zāles cīņai ar gripu un citām elpceļu slimībām
05.01.2023
Latvijā strauji pieaug saslimšana ar gripu un citām akūtām augšējo elpceļu infekcijas slimībām, vienlaikus Eiropā un Latvijā novērots dažādu zāļu, tajā skaitā pretdrudža suspensiju trūkums. Saules aptiekas Zāļu pagatavošanas nodaļas farmaceiti gatavo daudzveidīgas, mūsdienīgas un ērti lietojamas zāļu formas. Pacientiem tas nozīmē, ka Saules aptiekā ir iespējams iegādāties praktiski jebkuras zāles.

“Saules aptiekas” farmaceiti gatavo pretsāpju, pretiekaisuma un temperatūru mazinošus sīrupus bērniem, kuri vienmēr ir pieejami mūsu aptiekās. Piedāvājam pagatavot pretgripas līdzekļu suspensijas bērniem, kas palīdzēs cīnīties ar gripas simptomiem ne mazāk efektīvi kā iecienīto zīmolu zāles, kas pašlaik daudzviet aptiekās nav pieejamas.

“Saules aptiekā” klienti saņem profesionālu un personalizētu farmaceitisko aprūpi un plašu zāļu klāstu, tostarp arī tradicionālus un inovatīvus zāļu pagatavošanas pakalpojumus.

“Saules aptieka” nodrošina augstāko kvalitātes standartu farmācijas jomā, sekojot līdzi jaunākajām tendencēm farmācijā un sniedzot pēc iespējas personalizētus – klientu individuālām vajadzībām atbilstošus – pakalpojumus.

“Saules aptieka” atradīs piemērotāko risinājumu katram pacientam!

Pagatavotās zāles varat iegādāties Saules aptiekā Brīvības ielā 68 un t/c Sky & More Duntes ielā 19a.