“Saules aptiekās” pieejami individuālie aizsardzības līdzekļi

Posted in: Veselība
“Saules aptiekās” pieejami individuālie aizsardzības līdzekļi
20.04.2020
Rūpējoties par sabiedrības drošību, “Saules aptiekas” piedāvā plašu individuālo aizsardzības līdzekļu klāstu: sejas maskas, dezinfekcijas līdzekļus, cimdus, bahilas, vienreiz lietojamos halātus un sejas vairogus.

“Saules aptiekās” iespējams iegādāties trīs slāņu ķirurģiskās sejas maskas, kas ir ražotas Ķīnā un atbilst Eiropā noteiktajiem kvalitātes standartiem. Sejas maskas, dodoties ārpus mājās, ir obligāti jālieto cilvēkiem, kuriem ir augšējo elpceļu slimību simptomi. Taču šādās situācijās ārpus savas dzīvesvietas ieteicams doties tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Pēc sejas maskas lietošanas tā ir pareizi jānoņem un jāizmet atkritumu tvertnē. Sejas maskas nedrīkst lietot atkārtoti.

Sejas vairogi sniedz papildu drošību, aizsargājot cilvēka seju, tostarp acis, kuras neaizsargā sejas maska. Sejas vairogs ir lietojams ilgstoši, jo to ir iespējams dezinficēt.

Savukārt vienreiz lietojamos cimdus ieteicams izmantot, situācijās, kad jāaizskar virsmas, kuras iepriekš aizskāruši daudzi citi cilvēki, kas varētu būt inficējušies. Pēc lietošanas cimdus pareizi jānovelk un jāizmet atkritumu tvertnē, nelietojot atkārtoti.

Individuālo aizsardzības līdzekļu efektivitāte ir atkarīga no to pareizas lietošanas, tāpēc rūpīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai jautājiet padomu farmaceitiem.

Mūsu aptiekās pieejami arī dažādi roku un virsmu dezinfekcijas līdzekļi, kā arī kopjoši un atjaunojoši līdzekļi roku ādas kopšanai.

“Saules aptieka” aicina izmantot iespēju samazināt uzturēšanās laiku aptiekā un savu pasūtījumu komplektēt pa tālruni. Plašāka informācija pieejama šeit: https://aptiekas.wdmarket.technology/en/blog/saules-aptieks-iespjams-iepriek-komplektt-pirkumu-pa-tlruni-vai-e-pastu-samazinot-patrto-laiku-kltien/

Rūpējoties par sevi, aizsargāsim citus!